Află cine va elabora strategia de dezvoltare a judeţului Cluj pentru perioada 2014-2020

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comisia de evaluare a ofertelor depuse pentru atribuirea contractului de servicii de consultanţă şi instruire pentru elaborarea Strategiei de Dezvoltare a Judeţului Cluj pentru perioada 2014-2020 a desemnat câştigătorul procedurii de licitaţie. Este vorba despre Institutul Regional pentru Cercetare, Educaţie şi Transfer Tehnologic (IRCETT) SA.

Potrivit site-ului oficial al Agenţiei de Dezvoltare Regională Nord-Vest, institutul a fost constituit în forma juridică de societate pe acţiuni, iar acţionarii sunt administraţiile judeţene şi locale din regiune, universităţile de stat şi o asociaţie de companii, având un capital social subscris şi vărsat de 187.600 de lei.

IRCETT a câştigat licitaţia organizată în cadrul proiectului „Elaborarea Strategiei de Dezvoltare a Judeţului Cluj pentru perioada 2014-2020”, proiect finanţat din Fondul Social European, prin Programul Operaţional „Dezvoltarea Capacităţii Administrative”.
Un comunicat al Consiliului Judeţean precizează că, pe lângă oferta financiară a acestui ofertant, în valoare de 316.000 lei fără TVA, comisia de licitaţie a mai ţinut cont de încă trei criterii de atribuire: modul în care acesta înţelege obiectivele şi rezultatul proiectului, metodologia de prestare a serviciilor şi organizarea/planificarea în timp a activităţilor.

Firma câştigătoare a licitaţiei va trebui să organizeze şase module de instruire privind planificarea strategică, cinci cinci workshop-uri pentru elaborarea strategiei, alte cinci  evenimente de consultare publică, să elaboreze o anchetă sociologică în rândul populaţiei judeţului Cluj, să elaboreze şi să multiplice Strategiei de Dezvoltare a Judeţului Cluj pentru perioada 2014-2020 şi Ghidul Administraţiei Publice Locale.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite