Aeroportul Cluj, închis la începutul lunii mai

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În perioada 6-10 mai, Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca va fi închis pentru efectuarea unor reparaţii şi lucrări de mentenanţă.

 Aeroportul Internaţional din Cluj-Napoca va fi închis pentru o perioadă de patru zile, la începutul lunii mai, din cauza unor lucrări de reparaţii şi mentenanţă, fiind suspendate aproape 200 de curse aeriene spre destinaţii interne sau externe.

Pasagerii sunt rugaţi să ia legătura cu companiile aeriene pentru a se informa cu privire la orarul zborurilor.

"În perioada 6 mai, ora 8.00 - 10 mai, ora 8.00, Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca va fi închis pentru efectuarea unor reparaţii şi lucrări de mentenanţă la pista de aterizare-decolare. Valoarea contractului pentru lucrările de reparaţii se ridică la două milioane de lei", a spus Alin Iuga, reprezentant al Biroului de presă din cadrul Consiliului Judeţean Cluj.

CITIŢI ŞI: SITE-URILE INSITUŢIILOR PUBLICE, PLINE DE VIRUŞI

Acesta a precizat că veniturile care nu vor fi realizate de Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca în cele patru zile de suspendare a traficului se ridică la 150.000 de euro.

Potrivit site-ului aeroportului clujean, în medie, în fiecare zi din intervalul când aeroportul este închis, ar fi trebuit să aterizeze sau să decoleze la Cluj circa 46 de zbori interne sau externe, astfel că numărul curselor aeriene afectate ajunge la aproape 200.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite