Cluj: Aeroportul, sufocat de avioane - revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: Aeroportul, sufocat de avioane - revista presei locale
Cluj: Aeroportul, sufocat de avioane - revista presei locale

Ziarele locale scriu astăzi despre necesitatea dezvoltării Aeroportului Internaţional Cluj-Napoca, dar şi despre protestele anunţate de funcţionarii din administraţia publică.

Aeroportul nu mai face faţă numărului de avioane. La ore de vârf, aeronavele sunt tot mai greu de dirijat din lipsa unei căi suplimentare de rulare şi a unei platforme extinse de îmbarcare-debarcare, scrie Ziua de Cluj.

Clujenii, morţi după ultraviolete. Clujenii încă se mai îmbulzesc în saloanele de bronzare artificială, în ciuda informaţiilor vehiculate în ultima vreme în ceea ce priveşte riscul tot mai crescut al apariţiei cancerului de piele, în forma cea mai agresivă. Pe larg, în Foaia Transilvană.

Funcţionarii din administraţia locală ameninţă cu proteste şi greve. Sindicatele funcţionarilor din administraţia publică locală (primării) arată cu degetul spre centru: ei susţin că schemele de personal ale instituţiilor din administraţia centrală sunt supradimensionate şi nu cele ale primăriilor. Detalii în Făclia de Cluj

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite