Cluj: Aeroportul din Târgu Mureş ţine locul celui din Cluj pentru 5 zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: Aeroportul din Târgu Mureş ţine locul celui din Cluj pentru 5 zile
Cluj: Aeroportul din Târgu Mureş ţine locul celui din Cluj pentru 5 zile

În perioada 3-7 octombrie, când Aeroportul Cluj-Napoca va fi închis pentru lucrări la pistă, cursele Tarom, Malev şi Wizz Air vor fi redirecţionate către Mureş.

Clujenii care se bazau în săptămâna 3-7 octombrie pe Aeroportul din Cluj-Napoca trebuie să-şi facă planuri să ajungă la Târgu Mureş, unde vor fi direcţionate zborurile pentru trei companii aeriene.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Aeroportul „Transilvania” din Târgu-Mureş, aici vor fi redirecţionate o mare parte din zboruri în perioada în care aeroportul din Cluj va fi închis pentru lucrări la pista de aterizare.

„Operatorii aerieni Tarom, Malev şi Wizz Air au identificat cea mai bună soluţie pentru ei şi pentru pasagerii lor atât din punctul de vedere al asigurării condiţiilor tehnice de infrastructură, dotări, cât şi al calităţii serviciilor aeroportuare în raport cu costurile - să opereze zborurile de pe Aeroportul «Transilvania» Târgu Mureş”, se arată în comunicatul citat.

Pentru transportul dintre cele două aeroporturi, la dispoziţia pasagerilor există un transportator, patru firme de taxi şi şapte agenţii de închiriat maşini.

Aeroportul din Cluj-Napoca a anunţat în urmă cu câteva săptămâni că în perioada respectivă, cursele vor fi redirecţionate către alte aeroporturi din Transilvania sau anulate, însă le-au cerut pasagerilor să ia legătura cu operatorii aerieni pentru a afla ce se întâmplă cu zborul lor.

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ

Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS sau contactează-ne prin e-mail ori Yahoo! Messenger folosind butoanele din stânga

image
image
image
image
Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite