Bahmuţeanca, de la „Toamna manelelor” la Balul Operei din Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adriana Bahmuţeanu va veni la o şuetă la Balul Operei
Adriana Bahmuţeanu va veni la o şuetă la Balul Operei

Ediţia din acest an a Balului Operei va avea loc în luna februarie. Organizatorii, grupul Mikotronic şi Opera Naţională vor surprinde asistenţa cu soţia omului de afaceri Silviu Prigoană, pe post de amfitrion.

Alături de Adriana Bahmuţeanu va prezenta evenimentul primarul Sorin Apostu. Cei doi vor întâmpina invitaţii pe covorul roşu, pe treptele Operei, în data de 19 februarie, la ora 18.00. Ei vor înmâna oaspeţilor caietul program.

Un spectacol cu arii celebre şi balet va fi oferite de soliştii, corul şi orchestra Operei Române din Cluj. Următoarele trei momente vor fi prezentate de primar - decernarea trofeului Lya Hubic, premiul Mecena şi medaliile Seniorii Cetăţii.

Adriana Bahmuţeanu va prezenta spectacolul de modă, la care vor lua parte colecţii semnate Laura Olteanu, Julia Kontogruni, Lany`s, Mihai Albu, Ersa Atelier şi decernarea titlurilor de Miss şi Top Model Transilvania Fashion. Spectacolul şi dansul vor fi animate de solistul american stabilit în Germania Irvin Doomes şi Linda şi Flavius Teodosiu.

Varză á la Cluj cu seniori, politicieni şi manechine

Balul Operei este un eveniment creat în anul 1992 de omul de afaceri Matei Miko, convertit de la medicină la showbiz. De-a lungul vremii, mai mulţi artişti de top au evoluat la Cluj, în cele 14 ediţii, printre care Gheorghe Zamfir, Mihaela Răduescu, Divertis, Cătălin Botezatu etc.

Miko ne-a declarat că a dorit, după modelul Balul Operei din Viena, să ofere cadrul select al întâlnirii seniorilor cetăţii cu elitele economice, culturale şi politice. În ediţia anterioară, amfitrionii Monica Columbeanu şi Ricky Dandel au avut invitaţi precum academicienii Ionel Haiduc, Emil Burzo, designerul Cătălin Botezatu, soliştii Anca Ţurcaşiu, americanii Deborah Woodson şi Ron White, George Marsan, primarul oraşului Monaco.

Seria prezentator de succes

Contactat de „Adevărul”, Matei Miko ne-a confirmat faptul că Adriana Bahmuţeanu va prezenta Balul Operei, alături de primarul Sorin Apostu. Miko ne-a explicat că este vorba de alegerea unei persoane cunoscute la nivel naţional, implicată în emisiuni televizate, cum a fosz cazul şi cu Mihaela Rădulescu sau Dan Negru, prezentatori ai galelor anterioare.

Are o imagine proastă în România

Cristina Chipurici, project managerul celui mai vizitat site monden din România, monden.info, s-a arătat surprinsă de alegerea soţiei lui Silviu Prigoană ca amfitrionă a Balului Operei, fiind de părere că imaginea acesteia nu se potriveşte cu alura unui asemenea eveniment. „Sunt surprinsă că au ales-o tocmai pe ea să prezinte acest eveniment, pentru că nu prea are ea legătură cu evenimente de acest gen. Adriana nu are o imagine bună în România, tocmai de aceea noi nu am scris vreodată despre ea. Numele ei a fost implicat în foarte multe scandaluri”, a explicat Cristina Chipurici. Ea este de părere, însă, că Adriana Bahmuţeanu şi-ar putea îmbunătăţi în felul acesta imaginea. „Dacă va continua cu asemenea evenimente şi nu ar mai promova incultura, ar putea fi benefic pentru ea”, a continuat Chipurici.

„Sper să nu supere academicienii”

Cârcotaşul Şerban Huidu a refuzat să comenteze cu privire la imaginea pe care Adriana Bahmuţeanu o are în România, însă speră ca aceasta să nu greşească în timpul prezentării, având în vedere calitatea invitaţilor care vor participa la eveniment. „Mie mi-e foarte  greu să comentez despre Adriana Bahmuţeanu. Dacă ei au considerat că e potrivită, aşa o fi. Sper să prezinte cum trebuie şi să nu stâlcească vreun cuvânt, ca să nu supere vreun academician”, a comentat, în stilul său caracteristic, prezentatorul Cronicii Cârcotaşilor.

Amfitrioana Balului Operei s-a remarcat în primul rând prin relaţia mai temperamentală cu soţul Silviu Prigoană. Ei s-au căsătorit de mai multe ori. În prezent Bahmuţeanu prezintă emisiunea „La şuetă cu Bahmu”, pe Kanal D. În octombrie 2009, Bahmuţeanu şi manelistul Florin Salam au prezentat împreună spectacolul Toamna Manelelor, la Sala Polivalentă, în cadrul unei campanii umanitare pentru orfanii din Afumaţi.

Află care este părerea preşedintelui Academiei Române, Ionel Haiduc, mâine dimineaţă în ziarul Adevărul.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite