Adrian Piţ: „Balaj m-a eliminat în două minute, de bun venit în România“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotbalistul Universităţii Cluj, Adrian Piţ, a avut un debut demn de Cartea Recordurilor la noua sa echipă, fiind eliminat în numai două minute de centralul partidei de vineri, cu Gloria Bistriţa, Cristi Balaj

După ce a revenit în campionatul intern cu surle şi trâmbiţe, în urma unui periplu de şapte ani în Italia, jucătorul care până nu de mult era în proprietatea Romei, nu a fost lăsat să-şi arate calităţile:

„Am fost eliminat gratuit. Arbitrul a vrut să-mi spună «bun venit în România» cu asta. La primul galben, recunosc, a fost simulare, deşi eu am simţit piciorul adversarului şi de asta am căzut. În schimb, la faza de după două minute, nu a fost nici vorbă de fault, nu am avut nici cea mai mică intenţie să-l lovesc. Din păcate aşa e la noi, n-am apucat să arăt nimic. Bine că măcar joc cu CFR", a explicat fotbalistul.

Suspendat pentru meciul de etapa viitoare, cu Mediaşul, Piţ va juca din nou pentru „Şepcile roşii" în derby-ul cu rivala de-o viaţă, CFR. Deşi a jucat extrem de puţin la Bistriţa, evoluţia sa a fost apreciată de managerul general Marian Pană: „A intrat foarte bine în joc, sunt mulţumit de felul în care a încercat să-şi ajute echipa. păcat că a luat două galbene stupide, dar nu cred că se impunea eliminarea. Va fi suspendat cu mediaşul, la fel ca şi Boştină, dar avem soluţii“, a declarat acesta.



Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite