Adrian Cristea nu mai vine la „U” Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mijlocaşul lui Dinamo, Adrian Cristea, nu va mai ajunge la Universitatea, deşi este în continuare dorit cu insistenţă de patronul clujean Florian Walter.

Adrian Cristea a fost una dintre principalele ţinte ale clujenilor în această perioadă de transferuri, dar şansele ca „Prinţul” să ajungă în oraşul de la poalele Feleacului sunt minime. Deşi fotbalistul şi-ar fi dorit să semneze un contract cu „Şepcile Roşii”, Ioan Andone nu-l va lăsa să plece, deoarece are în continuare nevoie de serviciile sale.

„Cristea nu va pleca nicăieri, deşi este dorit cu insistenţă la Cluj. Eu am vorbit cu el şi i-am explicat că este unul dintre fotbaliştii pe care voi miza şi îl pot ajuta să revină la forma care l-a consacrat. Cristea nu va pleca la Cluj decât dacă această echipă va ajunge să se bată la titlu. Poate la anul, dar acum în niciun caz”, a spus Andone.

Acest lucru a fost confirmat şi de directorul executiv al „câinilor”, Cristian Borcea, imediat după amicalul câştigat de clujeni cu scorul de 1-0. „Şi eu îl doresc pe Ronaldo, dar nu pot să-l iau. Aşa nici Universitatea nu-l va lua pe Cristea. Este jucătorul nostru”, a spus acesta.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite