Adrian Cristea, vedetă fără strălucire!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adus la Universitatea Cluj în schimbul unei sume fabuloase pentru gruparea „alb-neagră“, 2.000.000 de euro, reprezentând cel mai scump transfer din istoria clubului, Adrian Cristea este deocamdată departe de a fi liderul din teren pe care-l aşteptau suporterii.

Deşi în momentul transferului promitea că va deveni alt om odată cu mutarea la Cluj, „Prinţul“ dă uneori impresia că are alte activităţi decât fotbalul. În cele patru partide disputate până acum în tricoul clujenilor, mijlocaşul nu a reuşit să se ridice la nivelul aşteptărilor, marcând un singur gol, în partida cu Urziceni. „Adrian Cristea aduce un plus de valoare. Cu el, dăm mai multe goluri decât în tur. Eu pot să vă promit că Adrian Cristea va ajunge la naţională. “, spunea patronul clujenilor, Florian Walter, în momentul transferului.

Cel puţin deocamdată, lucrurile nu au stat aşa, iar fostul dinamovist a arătat foarte puţin din talentul pe care-l are. Chiar şi fanii, care i-au oferit o primire incendiară la Cluj, încep să-şi exprime nemulţumirea faţă de atitudinea fotbalistului şi pun prestaţiile slabe ale „Prinţului“ pe seama scandalurilor din viaţa sa personală. Acesta are în continuare probleme în ceea ce priveşte relaţia sa cu Bianca Drăguşanu. Dacă în momentul transferului la Cluj, cei doi au decis să pună capăt relaţiei, se pare că def iecare dată când primeşte liber, fotbalistul zboară la Bucureşti pentru a fi alături de fosta „blondă a lui Bote“.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite