Adrian Cristea: „Ne mulţumim cu un egal cu Rapid, o echipă foarte bună“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mijlocaşul Universităţii Cluj, Adrian Cristea, consideră că echipa sa ar fi mulţumită cu o remiză în meciul de la Mediaş, de sâmbătă, împotriva Rapidului, chiar dacă „alb-negri“ se gândesc numai la victorie

Sorţii nu au fost prea generoşi cu echipa pregătită de Ionuţ Badea pentru acest debut de campionat. După o victorie la Mioveni în prima etapă, clujenii vor primi la Mediaş, sâmbătă, vizita celei mai în formă echipe din prima ligă, Rapid. Trupa lui Răzvan Lucescu a învins fără drept de apel, scor 3-0, pe FC Vaslui în prima etapă şi se anunţă una dintre favoritele la titlu în acest an.

Fotbalistul lui „U“, Adrian Cristea, spune că un egal ar fi bun pentru el şi colegii săi: „Meciul cu Rapid va fi extrem de dificil, am văzut cu toţii cât de bine au jucat cu Vaslui. Pentru noi ar fi bun şi un rezultat de egalitate, deşi cu toţii ne gândim la victorie. Rapidul are jucători foarte buni şi un antrenor care a demonstrat că poate face performanţă. Noi vom da totul pentru a obţine un rezultat cât mai bun“, a spus acesta.

Meciul dintre „U“ Cluj şi Rapid, contând pentru etapa a doua a Ligii I se va disputa la Mediaş, sâmbătă, la ora 20.20 şi va fi transmis în direct de Antena 1.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite