Adrian Piţ a semnat pe trei ani cu "U" Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mijlocaşul Adrian Piţ, fost la AS Roma, a semnat un contract valabil trei sezoane cu formaţia Universitatea Cluj, informează site-ul oficial al grupării ardelene.

În vârstă de 27 de ani, Piţ a mai evoluat în România la UTA, în timp ce în străinătate a jucat pentru AC Bellinzona (Elveţia), AS Roma, Pisa şi Triestina (toate trei din Italia). Piţ a semnat, în 2007, un contract de joc cu AS Roma, însă acesta nu a reuşit să se impună la formaţia din capitala Italiei.

Păcurar, prezentat oficial

image

foto: www.universitateacluj.ro

“Mă bucur foarte mult că am revenit acasă, la echipa mea de suflet. Acest transfer nu este un pas înapoi, chiar dacă Steaua este principala favorită la titlu în acest an. Steaua este un capitol încheiat pentru mine, acum mă gândesc doar la “U” Cluj. Aici am trait momente frumoase în trecut şi vreau să dau totul pentru această echipă. Am fost ofertat de Craiova, domnul Piţurcă m-a chemat acolo, dar când s-a ivit oportunitatea de a veni la Universitatea, n-am stat pe gânduri. Eu personal mi-aş dori să joc cu Universitatea Cluj în cupele europene”, a declarat mijlocaşul, completat de tehnicianul Marian Pană: “Îi mulţumesc lui Alex că a ales să vină la Universitatea, este un fotbalist valoros care ne va ajuta foarte mult. Acum vom face tot posibilul să-l integrăm cât mai rapid în echipă “.



 


Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite