Admitere liceu 2011. Repartizarea locurilor în Cluj-Napoca

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elevii înscrişi în clasa a IX-a vor fi repartizaţi azi în liceele pentru care au optat. Rămâi pe cluj.adevarul.ro pentru a afla dacă ai fost sau nu repartizat la liceul pentru care ai optat.

Elevii vor fi repartizaţi în ordinea descrescătoare a mediilor de admitere şi în funcţie de opţiunile acestora. Înscrierea elevilor în liceele în care au fost admişi va avea loc în perioada 15 - 25 iulie. Candidaţii care nu îşi depun dosarele până la 15 iulie se consideră retraşi, iar locurile corespunzătoare sunt declarate neocupate.

În perioada 26 - 28 iulie, comisia de admitere va rezolva situaţiile speciale apărute după repartizarea computerizată, respectiv cazurile medicale, schimburile de elevi, redistribuirea candidaţilor gemeni, distribuire sau redistribuire pe locurile rămase libere, pentru apropiere de domiciliu sau corectarea unor erori de transcriere greşită în baza de date computerizată a opţiunilor exprimate de elevi.

Elevii care au rămas cu situaţia neîncheiată la sfârşitul semestrului al doilea îşi vor încheia situaţia în perioada 25 - 31 august şi vor fi repartizaţi în clasa a IX-a de comisia de admitere în perioada 1 - 7 septembrie.

Consultă aici listele cu rezultate.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite