Accident pe trecerea de pietoni în Piaţa Mărăşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două tinere de 15, respectiv 16 ani, au fost lovite în această seară, în jurul orei 19, pe trecerea de pietoni din Piaţa Mărăşti. Şoferul unui autoturism marca Dacia Logan de culoare albă a trecut regulamentar, pe culoarea verde a a semaforului

Potrivit martorilor şi poliţiştilor, cele două tinere traversau neregulamentar strada, pe culoarea roşie a semaforului, când au fost lovite de un autoturism marca Dacia Logan, care circula regulamentar. Fetele, care traversau în fugă, nu au putut fi evitate de şoferul maşinii şi au fost lovite din plin. Potrivit martorilor, fetele nici nu au avut vreo intenţie de a se asigura în momentul în care s-au angajat în traversarea străzii.

„Parcă nu s-au uitat nici la semafor, nici în stânga lor, de unde oricând putea veni o maşină, din moment ce era verde. Au luat-o la fugă când au văzut că maşina se apropia, dar şoferul nu a mai putut să le evite“, ne-a povestit unul dintre cei prezenţi la eveniment. „Nu sunt în stare gravă cele două fete. Au fost transportate de urgenţă la spital, pentru că au suferit leziuni, dar mai multe amănunte nu avem deocamdată“, a declarat unul dintre poliţiştii care anchetau cazul, după ce tinerele au fost transportate la spital.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite