Accident la Iclod. Circulaţia se desfăşoară pe un singur sens!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accidentul s-a produs în jurul orei 12.20 în dreptul localităţii Iclod. Din primele cercetări, poliţiştii consideră că vinovat de producerea accidentului rutier este un clujean care s-a angajat într-o depăşire neregulamentară.

Potrivit informaţiilor prezentate de subinspectorul Sorin Precup, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Poliţie Rutieră (SPR) din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj, accidentul s-a produs în jurul orei 12.20. Un clujean în vârstă de 60 de ani, conducător auto al unui Hyundai Tucson, care se deplasa în direcţia Cluj - Gherla, s-a angajat într-o depăşire neregulamentară, lovind frontal un autoturism de marca Mitsubishi care circula regulamentar din sens opus.

În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a conducătoarei auto din Mitsubishi, în vârstă de doar 20 de ani. La faţa locului s-au deplasat echipaje de descarcerare SMURD, din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj.

Din cauza cercetărilor de la faţa locului, circulaţia se desfăşoară pe un singur sens.

„Şoferiţa se află în stare gravă, iar ehipele de descarcerare încă mai lucrează. Din primele cercetări reiese că vinovat de producerea accidentului rutier, este şoferul din jeep. Bărbatul în vârstă de 60 de ani, nu era băut“, a spus reprezentantul SPR Cluj.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite