Accident grav pe strada Fabricii. Un autoturism a intrat într-un stâlp

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O persoană a fost grav rănită în accident. | Foto Arhivă
O persoană a fost grav rănită în accident. | Foto Arhivă

O persoană a fost rănită grav aseară, în jurul orei 23.20, într-un accident rutier care a avut loc  pe strada Fabricii din Cluj-Napoca.

Potrivit datelor oferite de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Cluj (IPJ), primele cercetări de la faţa locului arată că accidentul s-a produs în urma neadaptării vitezei la condiţiile de drum.

" F.Dan ovidiu de 25 de ani, din Turda, nu a redus viteza în timp ce conducea un autoturim pe strada Fabricii. Tânărul a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un stâlp RATUC. Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a unuia dintre pasageri", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Alma Bruja-Brehariu. Din câte se pare, şoferul, care se afla în autoturism cu alte două persoane, ar fi încercat să evite o groapă aflată pe strada Fabricii, după care a  pierdut controlul volanului şi a intrat într-un stâlp de pe partea opusă a drumului.

Victima a fost transportată la Unitatea de Primire a Urgenţelor (UPU). Reprezentanţii IPJ fac cercetări pentru a stabili condiţiile care au dus la producerea accidentului.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite