FOTO Accident de circulaţie pe Calea Turzii. Cinci persoane rănite grav din cauza unui şofer băut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cinci persoane au fost rănite
Cinci persoane au fost rănite

Cinci persoane au fost rănite grav, sâmbătă seara, în dreptul Cimitirului Eroilor de pe Calea Turzii, după ce, într-o curbă, şoferul unui Audi a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens, unde s-a izbit de un alt autoturism care circula regulamentar. Şoferul vinovat de producerea accidentului se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

„În acest accident de circulaţie au fost implicate două autoturisme. Conducătorul unui autoturism Audi, la urcare pe Calea Turzii, într-o uşoară curbă la dreapta, pierde controlul direcţiei de deplasare, intră pe contrasens unde intră în coliziune cu un alt autoturism Peugeot. În urma impactului au rezultat cinci victime, două din autoturismul Audi şi trei din Peugeot. Deocamdată nu ştim starea acestora, au fost transportate la Unitatea de Primire a Urgenţelor pentru investigaţii. Conducătorul autoturismului Audi a fost testat cu aparatul etilotest, se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, rezultat testare 0,95 miligrame/litru alcool pur în aer expirat. Celălalt şofer nu a fost testat. Urmează să le fie recoltate probe de sânge", subinspector Ovidiu Simion, şef de schimb Birou Rutier Cluj.


Accident pe Calea Turzii

CLICK AICI PENTRU MAI MULTE POZE DE LA ACCIDENT

La faţa locului au intervenit două autospeciale de pompieri, descarcerea, dar şi un SMURD şi mai multe ambulanţe. Circulaţia în zonă s-a desfăşurat cu greutate zeci de minute. De asemenea, la faţa locului s-a deplasat şi un echipaj E.On Gaz, deoarece, în urma coliziunii autoturismul Peugeot a fost proiectat într-o casă. Martorii reclamă faptul că şoferul autoturismului Peugeot nu a fost testat cu aparatul etilotest.

„Vedeţi şi dumneavoastră. Un accident, nu ştim ce s-a întâmplat. Numai la şoferul cu Audi i-a pus fiola. Pe celălalt şofer nu l-a testat. Numai l-a luat şi l-a dus la spital. Amândoi trebuiau testaţi. Nu am văzut exact cum s-a întâmplat. Dar de ce nu l-a testat şi pe celălalt şofer? Să meargă la spital să vadă cine a greşit aici", au precizat martorii.<<

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite