Accident cu patru victime pe strada Fabricii din Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La locul accidentului a ajuns şi un echipaj SMURD. FOTO: Arhivă
La locul accidentului a ajuns şi un echipaj SMURD. FOTO: Arhivă

O maşină ce venea de pe strada Fabricii nu a acordat prioritate şi a intrat într-un microbuz care circula regulamentar pe Bulevardul Muncii. Coliziunea s-a soldat cu patru victime care au fost transportate la UPU pentru îngrijiri.

Un accident a avut loc azi, în jurul orei 11.00, în Cluj-Napoca în intersecţia strada Fabricii cu Bulevardul Muncii şi s-a soldat cu patru victime. S-a intervenit cu o ambulanţă SMURD şi cu două autospeciale, potrivit purtătorului de cuvânt de la ISU Cluj, Andrei Biriş.  „Mai multe persoane din maşina mică au fost rănite, luate de ambulanţe şi duse la UPU", adaugă Biriş.

Victimele au fost transportate la UPU Cluj, unde au fost şi internate. „Accidentul s-a produs deoarece şoferul autoturismului ce venea de pe strada Fabricii nu a acordat prioritate şi a intrat într-un microbuz care circula regulamentar. Din coliziune, patru oameni au fost răniţi. Nu ştim încă care este diagnosticul cleor patru şi cât de grav rănite sunt", afirmă purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Cluj, comisarul Daniel Graur. Acesta mai spune că două persoane sunt rănite grav, iar două, rănite uşor. Şoferul maşinii mici este cercetat pentru vătămare corporală.

 

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite