Cluj: Accident cumplit la ieşirea spre Oradea (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O persoană şi-a pierdut viaţa în urma unui accident care a avut loc marţi seară, în jurul orei 19.00, la ieşirea din Cluj-Napoca spre Floreşti

Tema zilei - Cum oprim măcelul de pe şosele?

UPDATE.
Poliţia clujeană a anunţat că vinovat de producerea accidentului este un tânăr clujean, Dorin Ovidiu V., de 25 de ani, şofer al BMW-ului, iar persoana decedată este Levente Zagoni-Szabo ,de 30 de ani, din localitatea arădeană Pecica.

În accident au fost implicate patru autoturisme: un BMW, un Volkswagen Passat, un Audi şi o Dacia Logan.

Conform primelor estimări, vinovat de producerea accidentului se face şoferul BMW-ului. Acesta circula înpre Cluj şi a ajuns, imediat după Polus, pe contrasens, lovind cu partea din faţă Audi-ul, după care s-a rotit şi a fost lovit în partea dreaptă de Passat.

O altă maşină care circula înspre Floreşti, o Dacia Logan, a fost şi ea acroşată.

Impactul dintre BMW şi VW Passat a fost atât de puternic, încât partea din dreapta a BMW-ului a fost distrusă complet, iar pasagerul care ocupa locul din dreapta faţă şi-a pierdut viaţa. 

Ca urmare a accidentului, ieşirea din Cluj spre Oradea a fost paralizată, poliţiştii şi criminaliştii izolând, în vederea cercetărilor, o porţiune de drum lungă de mai bine de 100 de metri, pe care erau împrăştiate bucăţi din autoturismele implicate în accident. 

Conform medicilor de la Spitalul Judeţean Cluj, în urma accidentului au fost rănite patru persoane. Trei dintre ele au suferit doar contuzii şi nu au necesitat internare. În schimb, şoferul BMW-ului are leziuni toracice grave şi a fost internat.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite