Cluj: Accident mortal la Copăceni (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: Accident mortal la Copăceni (UPDATE)
Cluj: Accident mortal la Copăceni (UPDATE)

Un bărbat de 57 de ani din Târgu Mureş a decedat, în această după-masă, după ce a suferit un grav accident de maşină în dreptul localităţii Copăceni, din apropierea municipiului Cluj-Napoca.

El călătorea împreună cu soţia, în vârstă de 53 de ani, dinspre Cluj-Napoca spre Turda.

Cauza accidentului a fost viteza. „Din cauza vitezei excesive, şoferul a pierdut controlul autoturismului, a acroşat o camionetă şi a intrat în curtea unui imobil”, ne-a spus Gina Pop, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Cluj.

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 12.00, după ce şoferul a încercat să depăşească un alt autovehicul, intrând pe contrasens. Femeia a scăpat cu viaţă, însă în urma accidentului aceasta a suferit răni severe.

UPDATE Autoturismul a rupt şi o conductă de gaz, aflată pe marginea drumului, astfel că alimentarea cu gaz a fost întreruptă. De asemenea, în urma accidentului circulaţia în zonă s-a desfăşurat cu dificultate timp de aproximativ o oră.

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ


Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS sau contactează-ne prin e-mail ori Yahoo! Messenger folosind butoanele din stânga

image
image
image
image
Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite