Cluj: Accident cu un mort şi doi răniţi lângă Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: Accident cu un mort şi doi răniţi lângă Cluj
Cluj: Accident cu un mort şi doi răniţi lângă Cluj

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 13 la ieşirea din comuna Baciu, după ce un şofer a pierdut controlul volanului şi a lovit o maşină care circula regulamentar.

Traficul dintre Cluj-Napoca şi Zalău a fost blocat, în ambele sensuri, pentru 45 de minute, în urma accidentului petrecut în jurul orei 13.00.

Potrivit purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Poliţiei Judeţene Cluj, Gina Pop, citată de Mediafax, accidentul a avut loc după ce o femeie care conducea un autoturism în direcţia Cluj-Napoca - Zalău a pierdut controlul volanului într-o curbă la dreapta, la ieşirea din localitatea Baciu. Şoferiţa a intrat pe contrasens şi a lovit un autoturism care circula regulamentar.

Cei doi şoferi au fost răniţi şi transportaţi la Unitatea de Primire a Urgenţelor (UPU) din Cluj-Napoca, iar o persoană dintr-una din maşini a murit.

Directorul medical al Spitalului Judeţean Cluj, Anca Cerghizan, a precizat că răniţii au fost examinaţi la UPU, iar apoi transferaţi la Clinica de Neurochirurgie. Femeia care se face vinovată de producerea accidentului a suferit traumatisme în zona capului, în vreme ce bărbatul accidentat are leziuni multiple. "Este conştient şi a putut comunica cu medicii", a spus Anca Cerghizan.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite