A început prima demolare a unui bloc ilegal (Revista presei locale)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa locală scrie azi despre noul succes în cadrul unei competiţii internaţionale de înot al copiilor nevăzători ai Centrului "Lamont" din Cluj, despre lucrările de demolare a unui bloc construit ilegal în cartierul Grigorescu, despre sancţiunile aspre aplicate în cadrul unui şofer RATUC, care a afişat un comportament neadecvat faţă de călători dar şi despre deschiderea traficului a Centurii Gherlii şi Vâlcele-Apahida.

A început prima demolare a unui bloc ilegal. Instanţa a dat undă verde demolării unui bloc ilegal construit în cartierul Grigorescu, pe terenul unui clujean, de fraţii Florea. Într-o săptămână, acesta va fi “ras” până la fundaţie. Demolarea construcţiei de pe strada Rarău 19-21 costă 15.000 de euro, bani pe care, conform hotărârii definitive a Tribunalului Cluj, va trebui să-i scoată din buzunar constructorul, scrie Ziua de Cluj

Centura Gherlii şi Vâlcele-Apahida vor fi deschise traficului în acest an. Cei 42 de kilometri ai Autostrăzii Transilvania, daţi în circulaţie la 1 decembrie, au deschis doar apetitul şoferilor pentru un confort în trafic, timpi preţioşi recuperaţi şi economie la combustibil. Mîine, vor fi redate circulaţiei centura Gherlii, închisă imediat după inaugurare din cauza unor defecţiuni, şi tronsonul 2 al centurii Vâlcele-Apahida, în total aproximativ 15 kilometri. Detalii în Foaia Transilvană.

Şofer RATUC sancţionat dur pentru comportament neadecvat faţă de călători. Un şofer din cadrul RATUC nu va mai avea voie să urce la volanul vreunei maşini de transport călători a regiei, după ce a avut un comportament neadecvat faţă de publicul călător. Potrivit directorului RATUC, Liviu Neag, şoferul, care conducea un autobuz pe calea Floreşti din Cluj-Napoca, a fost acroşat de un autoturism. Şoferul RATUC însă a încercat să facă singur dreptate şi să stabilească cine se face vinovat de acest eveniment, manifestînd un comportament total neadecvat faţă de publicul călător şi faţă de şoferul autoturismului. Informaţii suplimentare în Ziarul Făclia.

Copiii de valoare ai Clujului. Trei copii de la Centrul "Lamont" din Cluj-Napoca s-au intors cu patru medalii de bronz si de argint de la un concurs international de inot din Tara Galilor. Membrii echipei de înot "Hope" din Cluj, care sunt copii cu deficienţe de vedere, au participat la concursul internaţional "Wales Disability Long Course International Championships in Swansea", unde au câştigat medalii importante, titrează Monitorul de Cluj.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite