A început negoţul online cu bilete la Iron Maiden

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ciuda faptului că tichetele de acces la concertul trupei Iron Maiden la Cluj, din acest weekend, pot fi cumpărate de pe site-ul organizatorilor, pe internet au apărut deja o sumedenie de „oferte”.

„Am cumpărat în luna iunie bilet pentru concertul Iron Maiden din Cluj, numai că astăzi am aflat că trebuie să fiu în alt loc chiar în seara respectivă, aşadar doresc să vând biletul cu 80 de lei. L-am cumpărat cu 100 de lei”. Astfel sună majoritatea anunţurilor postate pe internet de către diverse persoane din întreaga ţară. Majoritatea sunt postate pe site-ul okazii.ro, dar la o căutare mai avansată, ele pot fi găsite şi pe forumuri ori în comentarii la materiale de presă despre concertul Iron Maiden.


Preţul acestora este cuprins între 60 şi 120 de lei. Unele oferte vin la pachet şi anume două bilete la 160 de lei ori trei tichete la un preţ de 150 de lei.
În general, cei care vând bilete nu sunt din Cluj-Napoca şi, spun ei, nu pot ajunge la concert. Dar pot fi întâlnite şi cazuri în care cei care vând au câştigat tichetele la diferite concursuri, organizate pe bloguri, în ziare sau pe alte site-uri. „Am cinci bilete în total. Două le ţin pentru mine şi prietena mea, iar trei le vând. Am menţionat în anunţ că dau un bilet cu 80 de lei sau trei cu 220 de lei”, a spus Doru Ioniţă din Bucureşti, care a câştigat biletele pe un site specializat în muzica rock.

Biletele nu pot fi falsificate

Liviu Alexa, managerul Imagistica, agenţia care se ocupă de organizarea concertului Iron Maiden la Cluj-Napoca, susţine că nu există niciun fel de problemă în faptul că au apărut diverse anunţuri de vânzare a biletelor la concert. „Nu au de ce să ne încurce. Probabil le vând deoarece le-au câştigat la diverse concursuri”, a spus acesta. „Nu poate fi vorba de bilete falsificate, deoarece acestea nu pot fi falsificate. Pe tichete există un cod de bare şi fiecare bilet va fi scanat la intrare”, a adăugat Alexa.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite