A început finala la primul concurs de crawling din România (FOTO, VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La Iulius Mall, s-au adunat în acest weekend 45 de automodelişti veniţi din întreaga ţară la concursul de RC Drift şi crawling, care are loc la intrarea principală în complexul comercial. Finala la cele două categorii a început astăzi, la ora 10.00.

VEZI AICI IMAGINI DE LA CONCURS

Dacă la categoria RC Drift, cu maşinuţe teleghidate, concursul se află la cea de-a doua ediţie, categoria crawling a fost introdusă în premieră în România. „Reprezentanţii Iulius Mall ne-au ajutat să organizăm şi anul acesta evenimentul şi să introducem în concurs categoria crawling", explică organizatorul, Andrei Suciu. Pentru categoria crawling, a fost nevoie de amenajarea unui traseu tehnic, unul off road în miniatură, cu foarte multe obstacole din bolovani, lemne, pământ şi poduri suspendate. „Am investit peste 1.000 de euro în maşina mea şi abia am aşteptat să existe şi în România asemenea concursuri", a declarat Marius Mureşan, un inginer din Târgu Mureş, în vârstă de 41 de ani.

Din juriu, fac parte şi Gabriel Onofrei, multiplu campion al concursurilor de drift din România, precum şi Vlad Cosma, campion naţional la Grupa A de raliuri Napoca Rally Academy.

Premierea câştigătorilor va avea loc astăzi, la ora 15.00. Potrivit organizatorilor, premiile sunt consistente, în valoare de 1.500 de euro.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite