A început Festivalul Internaţional de Film de Animaţie Anim'est

0
Publicat:
Ultima actualizare:
A început Anim`est. FOTO: Arhivă
A început Anim`est. FOTO: Arhivă

Astăzi a început a cincea ediţie a festivalului de animaţie Anim'est. Timp de trei zile, la Cinema Victoria, vor rula scurt și lungmetraje destinate tuturor categoriilor de vârstă. Proiecţiile pentru copii sunt cu intrare liberă.

Festivalul Internaţional de Film de Animaţie Anim'est a debutat, astăzi, cu o serie de filme de animaţie pentru copii, „Draga mea planetă", creată de Jacques-Remy Girard. De la ora 18.00, la Cinema Victoria, rulează primul calup de scurtmetraje din secţiunea „Mozaic", rezervată producţiilor care au făcut senzaţe în rândul criticii de film. Biletele pentru proiecţiile din cadrul Anim'est Cluj pot fi achiziţionate de la Cinema Victoria, iar preţul unui bilet este de opt lei. Tariful pentru elevi, studenţi şi pensionari este de 5 lei.

Satoshi Kon, omagiat în această seară

„Paprika", al regizorului japonez Satoshi Kon, unul dintre „monștrii sacri" ai anime-ului, va fi proiectat în această seară, de la ora 20.00. „Paprika" este o poveste de acțiune despre un grup de oameni de ştiinţă care tocmai a inaugurat o formă de psihoterapie inventând un mecanism care îi permite pacientului să intre în visele altcuiva.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite