A făcut "praf" patru maşini cu jeepul împrumutat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zgomotele de la accident i-au trezit pe vecini / foto: Cosmin L.
Zgomotele de la accident i-au trezit pe vecini / foto: Cosmin L.

Mihai-Cosmin Iosif a făcut praf patru maşini de pe strada Fântânele din cartierul Grigorescu în această dimineaţă. Clujeanul, care a fost şi singurul accidentat, a refuzat să îi fie recoltate proble pentru determinarea alcoolemiei. Vecinii spun că omul părea să fie în stare de ebrietate.

La volanul unei maşini de teren împrumutate, cu numere de Marea Britanie şi volan pe partea dreaptă, Iosif Mihai Cosmin a pierdut maşina de sub control şi a intrat, din plin, într-un şir de patru maşini parcate pe marginea străzii Fântânele din Cluj-Napoca. Accidentul s-a petrecut la ora 8.30, dimineaţa, fără a rezulta victime.

O vânzătoare la  un chioşc din zonă, a văzut toată grozăvia. „M-am uitat după maşină, că era mai deosebită. Mă gândeam la cine vine în zonă la ora aia dimineaţa. Nu avea viteză foarte mare, dar a luat toate maşinile la rând şi le-a târât până la intersecţia străzii“, ne-a povestit femeia.
Şi după câteva ore, maşinile erau tot acolo şi toţi vecinii povesteau despre accident. „Toţi ne-am întrebat unde e şoferul. Apoi am aflat că a ajuns în spatele blocului. Un vecin spunea că a chemat ambulanţa că a văzut că-i curgea şoferului sânge pe faţă“, spune Vasile, un vecin dintr-o altă scară a blocului. Un alt vecin a susţinut că şoferul era în stare de ebrietate.

În goana după recuperarea daunelor


Proprietarului primei maşini lovite, un Volkswagen Golf 3, de culoare roşie, spune că autoturismul nu mai poate fi reparat. A cumpărat maşina cu circa 3.000 de euro, bani strânşi cu greu. Imediat după accident a început să se intereseze despre cum să fie despăgubit.
„Şoferul a trebuit să sune la Bucureşti şi i s-a promis că va primi banii. Dar platforma până la service cine ne-o plăteşte“, se plânge şi tatăl băiatului, aflat la faţa locului.

Carambolul cu cele patru maşini i-a trezit pe locatarii din zonă. „Toţi am ieşit afară, dar deja era plecat şoferul. Se vedeau urme de sângepână în spatele blocului, de unde l-a şi luat ambulanţa“, povesteşte o femeie care locuieşte la parterul blocului unde s-a produs accidentul.

A refuzat să i se recolteze probe

Şoferul s-a ferit de aparatele de fotografiat

Iosif Mihai Cosmin a fost ridicat de ambulanţa SMURD şi dus la Unitatea de Primire a Urgenţelor din Cluj-Napoca, unde a refuzat recoltarea probelor biologice, ceea ce îl costă un dosar penal. Potrivit lui Dorin Mureşan, şeful Unităţii de Primire Urgenţe, pacientul avea un traumatism cranian, dar a părăsit pe propria răspundere secţia şi a refuzat continuarea investigaţiilor pe propria semnătură.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite