A băgat un clujean în comă, după ce l-a lovit pe trecerea de pietoni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Portret-robot
Portret-robot

Poliţiştii clujeni caută un bărbat care l-a băgat în comă pe un clujean, după ce l-a lovit cu pumnul în plină stradă. Cei care au informaţii despre persoana al cărui portret robot a fost realizat de anchetatori, sunt rugaţi să sune la 112.

Victima agresiunii, un bărbat de 56 de ani din Cluj-Napoca, a fost transportată aseară la UPU 1, în stare de inconştienţă. În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit că ieri după-amiază, în jurul oreu 17.53, bărbatul a fost lovit de un trecător, pe trecerea de pietoni situată la intersecţia străzilor Cuza Vodă şi Bulevardul 21 Decembrie.

„La jumătatea trecerii de pietoni, o persoană necunoscută, pe fondul unor discuţii anterioare în contradictoriu, l-a lovit cu pumnul în obrazul drept. În urma loviturii şi datorită faptului că se afla în stare avansată de ebrietate, bărbatul a căzut pe carosabil suferind leziuni la cap. Victima a fost transportată la UPU 1, unde se află în comă”, se arată într-un comunicat al IPJ Cluj.

Investigaţiile întreprinse de poliţişti au condus la realizarea portretului robot al persoanei care a aplicat lovitura deosebit de gravă, în urma căreia bărbatul de 56 ani se află în comă. Acesta va fi cercetat pentru vătămare corporală gravă.  
          

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite