Septemberfest, între 17 şi 19 la Cluj-Napoca

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Festivalul berii, „Septemberfest”, din Cluj-Napoca, are loc în a doua parte a lunii şi aduce pe scenă formaţii precum Compact, Grimus, sau Spitalul de Urgenţă.

Evenimentul se va desfăşura pe platoul Sălii Sporturilor în perioada 17-19 septembrie, cu un program zilnic intre orele 10-23. Intrarea va fi libera. „Indiferent de starea vremii, avem pregătit pentru festivalul de anul acesta un cort care va putea găzdui până la 2000 de persoane, iar scena va fi in interiorul acestuia”, a precizat organizatorul evenimentului, Vasile Matei.

Pe scena „Septemberfest” vor concerta Compact, Spitalul de Urgenţă, Grimus, Mircea Baniciu şi Korsar. „Vom avea şi trupe de cover band cum sunt Hazard şi trupa gazda a festivalului, Septemberfest Band, trupă formată special pentru acest festival, acum trei ani”, a mai spus organizatorul. La festivalul de anul acesta va concerta şi formaţia cu influenţe germane Transilvania Bras dar şi soliştii de muzică populară.

„Anul acesta vom amenaja o zona dedicată sportului, în care vizitatorii vor putea participa la campionate de minifotbal, baschet, volei pe plajă, căţărare pe perete de alpinism, pe navete”, a mai declarat Vasile Matei.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite