ATAC: Un bătrân de 80 de ani, jefuit de cerşetori, a fost găsit mort în casă (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bătrân a fost găsit mort în propria locuinţă, de pe Aleea Borsec din cartierul Gheorgheni, de poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului în urma unei sesizări telefonice la 112. Cel care a sunat să ceară ajutor a fost chiar bătrânul, care a reclamat că a fost jefuit de mai mulţi cerşetori cărora le-a deschis singur uşa.

Incidentul s-a petrecut astăzi, puţin după ora 11.00. Vasile Ţurlea a sunat după ajutor la numărul unic de urgenţă, pentru a cere ajutor. Bătrânul a reclamat faptul că mai mulţi cerşetori au sunat la uşa lui şi i-au cerut haine şi bani, după care i-au sustras o borsetă care conţinea bani şi acte. În momentul în care poliţiştii au ajuns la faţa locului, pe Aleea Borsec numărul 1, bătrânul a fost găsit mort.



Din primele cercetări ale criminaliştilor a reieşit că Vasile Ţurlea a murit în urma unui stop cardiac. „Pe corpul bătrânului nu au fost găsite urme de violenţă. Cauzele decesului vor fi stabilite după necropsie“, a declarat Alma Brehariu-Bruja, purtător de cuvânt al IPJ Cluj.

Bătrânul locuia singur, era văduv de patru ani şi avea un fiu care-l vizita des, susţin vecinii.

Cadavrul a fost transportat la IML Cluj.

image
Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite