Cluj: Super-ofertă la locuinţele ANL - revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: Super-ofertă la locuinţele ANL - revista presei locale
Cluj: Super-ofertă la locuinţele ANL - revista presei locale

Ziarele locale scriu despre faptul că Primăria va solicita sume mici pentru aparamentele situate în blocurile ANL, dar şi despre faptul că Tribunalul e asaltat de cereri de insolvenţă.

Apartamente de la Primărie la superofertă: două camere cu 17.500 de euro. Consiliul Local Cluj-Napoca va înstrăina apartamentele construite prin Agenţia Naţională pentru Locuinţe la preţuri foarte mici faţă de cele practicate pe piaţa liberă. Pe larg, în Ziua de Cluj.

Ciuma crizei a dus 5.000 de firme la tribunal. Tot mai mulţi oameni de afaceri apelează la pîrghiile oferite de lege atunci cînd societăţile cu care lucrează întîrzie să-şi onoreze obligaţiile contractuale. Numai astăzi, la Tribunalul Comercial Cluj se judecă 62 de procese, care au ca obiect insolvenţa, notează Foaia Transilvană.

Copiii vor avea "Horseland" la Cluj. Monitorul de Cluj scrie despre deschiderea Centrului de Echitaţie Napoca Sport Horse, cel mai mare din Transilvania, unde administratorii îşi propun ca în câţiva ani să formeze o echipă de campioni aleşi dintre micii cursanţi.

Zilele Filmului Armean la Cluj. Prima ediţie a festivalului se desfăşoară, din 9 până în 11 noiambrie, la Casa de Cultură a municipiului Cluj-Napoca. Detalii în Făclia de Cluj

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ

image
image
image
image

   

image
image
image
image

Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS, contactează-ne prin Yahoo! Messenger sau e-mail, vizualizează pe YouTube producţiile video realizate de redactori. Fii mereu în legătură cu redacţia prin intermediul Facebook, Hi5 sau MySpace



Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite