70 de drumuri judeţene din Cluj sunt înzăpezite

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Traficul rutier se desfăşoară cu dificultate, luni dimineaţă, pe 70 de sectoare de drumuri judeţene din Cluj, unde echipe ale Regiei Autonome a Drumurilor Judeţene (RADJ) intervin cu utilaje pentru îndepărtarea zăpezii de pe carosabil.

Purtătorul de cuvânt al Consiliului Judeţean Cluj, Victor Popa, a declarat că stratul de zăpadă pe carosabil atinge, pe anumite porţiuni de drum din zona de munte, 15 centimetri, după ce ninge continuu de duminică.

"Circulaţia se desfăşoară cu dificultate pe 70 de sectoare de drumuri judeţene, în special în zona de munte, zona Huedin. Echipele de intervenţie ale RADJ acţionează cu 55 de utilaje pentru îndepărtarea stratului de zăpadă de pe carosabil şi împrăştie material antiderapant pentru combaterea poleiului. Stratul de zăpadă este între unu şi 15 centimetri", a spus Popa.

Potrivit acestuia, în ziua precedentă şi în cursul nopţii de duminică spre luni, a fost împrăştiată o cantitate de peste 170 de tone de material antiderapant pe drumurile judeţene, pentru prevenirea poleiului.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite