58,2% dintre dascăli au promovat examenul de titularizare la Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În judeţul Cluj promovabilitatea la examenul de titularizare este de 58,2 la sută, un număr de 577 de cadre didactice obţinând note peste 7.

Inspectorul şcolar general adjunct al Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Cluj, Mariana Pop, a declarat, marţi, că în judeţ au fost scoase la concurs 161 de posturi titularizabile în învăţământ, pentru care s-au înscris 1.425 de cadre didactice, din care s-au prezentat la examen 1.024 de persoane, iar 990 de lucrări au fost evaluate.

Un număr de 577 de cadre didactice au obţinut note peste 7, iar 285 note peste 5. Cei care au luat note peste 7 şi nu au prins un post titularizabil vor intra în programul de mobilitate şi vor ocupa posturi de suplinitori în învăţământ. Şi cei care au luat note peste 5 pot primi posturi de suplinitori.
Zece candidaţi au obţinut note 10, faţă de doi câţi erau în 2011.

"Note între 1 şi 4,99 au luat 128 de persoane. A fost înregistrată şi o notă 1. Acea persoană nu a scris nimic", a spus Pop, citat de Mediafax. Persoanele nemulţumite de notele obţinute pot depune contestaţii, rezultatele finale urmând să fie afişate vineri.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite