500 de lei cadou la nunta de aur. Bonus: o poză cu primarul FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şaptezeci şi două de cupluri din Cluj-Napoca care îşi serbează anul acesta nunta de aur au primit azi câte o diplomă şi câte un plic cu 500 de lei din partea administraţiei locale. Aceştia spun că reţeta unei căsnicii fericite conţine în primul rând iubire, apoi înţelegere, respect, dar şi multă, multă răbdare.

Silvia şi Vasile Moldovan este unul dintre cuplurile premiate de Primăria Cluj-Napoca ce aniversează anul acesta 50 de ani de căsnicie. Ei spun că s-au bucurat când au aflat că vor fi chemaţi la sediul primăriei pentru a primi un premiu. „Văd acest gest ca pe o formă de respect faţă de noi, vârstnicii", crede Silvia Moldovan, în vârstă de 69 de ani.  Soţul îi împărtăreşte opinia. „Şi Vasile e de acord cu ce am zis eu pentru că, dacă nu ar fi fost de acord, nu eram azi aici", adaugă zâmbind clujeanca.

image

CLICK PE POZE PENTRU A VEDEA CINE SUNT CUPLURILE PREMIATE

Soţii Moldovan spun că secretul unei căsnicii fericite presupune mai multe. Îm primul rând să existe dragoste, comunicare, respect faţă de partener, iar apoi şi multă răbdare în unele momente. „Îmi aduc aminte cum era îmbrăcată soţia mea la prima întâlnire. Un prieten ne-a prezentat. Au trecut foarte repede aceşti 50 de ani. Dacă ar fi să o iau de la cap, aş face acelaşi drum alături de Silvia chiar dacă uneori aş petrece mai mult timp la meciurile de fotbal", mărturiseşte Vasile Moldovan, în vârstă de 72 de ani.   

El sfătuieşte cuplurile la început de drum să se respecte reciproc deoarece respectul contează enorm într-o relaţie, dar şi să facă sport pentru a fi în formă.

Cuplurile au primit garoafe roşii, câte o diplomă şi câte un plic cu 500 de lei, iar peste câteva zile vor primi acasă fotografii de la festivitate, poze în care apare şi primarul Clujului. „Am vrut prin această iniţiativă să vă premiem pe dumneavoastră, cei care aţi construit acest oraş. După premiere vom face poze pe care le veţi primi ulterior acasă", afirmă primarul Clujului, Sorin Apostu.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite