500 de jandarmi şi poliţişti vor fi mobilizaţi pentru derby

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Meciul de joi a pus pe jar atât Gruparea de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca, cât şi Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Cluj. 250 de jandarmi şi tot atâţia poliţişti au fost mobilizaţi pentru această partidă

 Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Cluj, Ilie Milici, spune că oamenii de ordine vor fi pregătiţi să intervină chiar şi în incinta stadionului, dacă va fi cazul: „Vom mobiliza un număr de 250 de jandarmi, atât pe traseul pe care cele două vor ajunge la stadion, cât şi în îmediata apropiere a arenei. Dacă va fi nevoie, suntem pregătiţi să intervenim chiar şi în stadion, deşi acolo securitatea e asigurată de firma de pază angajată de clubul CFR“.

Acesta spune că încă din dimineaţa zilei de joi, vor fi pregătite mai multe grupuri de jandarmi, pentru a stopa eventuale conflicte iscate între membri celor două galerii. „Începând cu orele dimineţii, vor exista jandarmi în rezervă, pregătiţi să intervină de fiecare dată când vom primi informaţii că au loc incidente. Suntem pregătiţi din toate punctele de vedere“, a conchis acesta. De asemenea, un număr de 250 de poliţişti sunt pregătiţi pentru a asigura buna desfăşurare a lucrurilor înaintea, în timpul şi după derby-ul de joi.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite