5.000 de voluntari vor curăţa Clujul de gunoaie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iniţiatorii celui mai mare proiect de implicare socială din ţară, „Let's Do It, Romania”, au anunţat ultimele detalii ale campaniei care îşi propune să scape teritoriul ţării noastre de gunoaie într-o singură zi: 25 septembrie.

Astfel, la nivelul judeţului Cluj, se aşteaptă să participe circa cinci mii de voluntari care să adune gunoaiele care în prezent sunt în curs de identificare pe teritoriul judeţului.

Organizatorii au amplasat un punct de informare la intrarea în Iulius Mall, dar şi în incinta centrului comercial, unde clujenii pot afla mai multe despre campanie, dar se şi pot înscrie pentru a da o mână de ajutor, mai ales că iniţiatorii programului au nevoie de mult mai multe echipe decât cele existente în prezent. „În moment se identifică locaţiile unde se află gunoaie şi se trec pe hartă. Avem 16 echipe a câte 2-3 oameni. Pentru a acoperi totul cât mai bine am avea nevoie de 46 de echipe”, a spus Daniel Giurcă, coordonator logistică.

În cadrul proiectului „Let’s Do It, Romania!”, Clujul a fost judeţul cu cel mai mare număr de voluntari înscrişi la proiectul pilot, atunci când voluntarii au demarat o acţiune „de probă”, atât pentru organizare locală, cât şi la nivel de implicare a autorităţilor locale şi a voluntarilor înscrişi pentru cartare.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite