Cluj: 400 hectolitri de bere, gata de băut la September Fest

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Festivalul berii, „Septemberfest” va alinia în acest weekend pe scena amplasată pe platoul Sălii Sporturilor nume precum Bere Gratis, Spitalul de Urgenţă, Compact sau Mircea Baniciu.

Câteva sute de hectolitri de bere, aproape patru tone de carne şi muzică live de cea mai bună calitate îi aşteaptă pe clujeni în acest weekend la festivalul berii, September Fest.

Evenimentul a cărei prime ediţii a avut loc în 1998 îi va încânta pe clujeni cu nume importante ale peisajului muzical mioritic.

Vineri, sâmbătă şi duminică, începând cu ora 18.00, pe scena amplasată pe platoul Sălii Sporturilor vor urca nume precum Transilvania Bras, Septemberfest Band, Bere Gratis, Spitalul de Urgenţă, Korsar, Mircea Baniciu, Grimus, Compact şi Hazard.

Mici şi bere din belşug

Organizatorii le-au pregătit petrecăreţilor, zilnic de la ora 10.00, 400 hectolitri de bere, iar cei sunt aşteptaţi cu 4 tone de  carne. Vor fi amenajate 4000 de locuri la mese, 100 de dozatoare de bere, 12 puncte de alimentaţie public.

„Indiferent de starea vremii, avem pregătit pentru festivalul de anul acesta un cort care va putea găzdui până la 2000 de persoane, iar scena va fi in interiorul acestuia”, a declarat Vasile Matei, organizatorul evenimentului.

Anul acesta va fi amenajată şi o zonă dedicată sportului, în care vizitatorii vor putea participa la campionate de minifotbal, baschet, volei pe plajă, căţărare pe perete de alpinism, pe navete, iar pentru cei mici organizatorii vor asigura o zonă de distracţie.

„Intrarea va fi liberă şi anul acesta în întreaga zonă de festival. Estimăm un număr de aproximativ 50.000 vizitatori pe întreaga perioadă a festivalului”, a conchis Vasile Matei.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite