39 de localităţi clujene au rămas fără curent din cauza furtunii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un număr de 39 de localităţi din judeţul Cluj, sate şi cătune, au rămas, luni seară, fără curent electric, parţial sau în totalitate, din cauza vântului puternic. Defecţiunile urmând să fie remediate în cursul zilei de astăzi.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, marţi, de Prefectura Cluj, datele transmise de Sucursala Distribuţie Energie Electrică Cluj arată că s-a întrerupt furnizarea cu energie electrică în 39 localităţi.  Astfel, au fost cinci localităţi în care s-a sistat total furnizarea de energie electrică, iar în 34 a avut loc sistarea parţială a furnizării. S-au înregistrat şi două transformatoare arse, în localităţile Fundătura, comuna Iclod şi Ghirişu, comuna Mociu. Zona cea mai afectată de vântul puternic a fost cea a municipiilor Dej şi Gherla.

Reprezentanţii Prefecturii au precizat că echipele de intervenţie ale SC Electrica SA Cluj s-au deplasat în teren încă de luni seară, iar în cursul zilei de marţi vor fi remediate defecţiunile produse, iar transformatoarele arse vor fi înlocuite.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite