220 de poliţişti mobilizaţi pentru concertul Iron Maiden

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lucrătorii Serviciului de Poliţie Rutieră (SPR) Cluj au realizat, astăzi, un plan de circulaţie pentru pietoni şi pentru autovehicule pentru zona parcării Polus Center, locul în care se va desfăşura concertul.

Asigurarea măsurilor de ordine publică şi de dirijare a traficului rutier pe parcursul concertului va fi realizată de 220 de poliţişti din cadrul Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj, alături de jandarmi, angajaţi ai firmei de pază şi pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj.
Circulaţia autovehiculelor se va realiza în dublu sens pe sensul de circulaţie Cluj-Napoca – Floreşti începând cu ultimul bloc situat pe partea dreaptă înainte de podul peste Calea Floreşti, în vreme ce benzile de circulaţie de pe sensul Floreşti – Cluj-Napoca vor servi drept cale de acces pentru pietoni.

Pe DN1E60 se vor monta separatoare care să despartă sensurile de circulaţie pentru pietoni şi autovehicule. De asemenea două bretele ale nodului N al podului din Mănăştur vor fi deschise circulaţiei rutiere. Accesul la Praktiker se va  face pe un culoar special. Poliţiştii, dar şi celelalte structuri care vor asigura ordinea la eveniment, vor rămâne în zonă până la plecarea ultimilor oameni din parcarea Polus Center.

„Facem apel ca oamenii să renunţe la deplasarea cu maşinile personale, să aleagă mijloacele de transport în comun până pe Calea Floreşti, după care să se deplaseze pe jos. Aceste măsuri se impun pentru a fluidiza traficul rutier. Amintim că în parcare nu va fi permis accesul autovehiculelor, iar lucrătorii Poliţiei Comunitare Cluj-Napoca şi cei din Floreşti vor ridica maşinile parcate neregulamentar“, a declarat inspectorul principal Gina Pop, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite