18 tineri din toată țara învață să facă filme la Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru cei 18 participanţi, sosiţi vineri seară în Cluj, a început cel mai intens workshop de film din cadrul Festivalului Internațional de Film Transilvania, Let's Go Digital!. Timp de zece zile, participanţii, care provin din 15 localităţi din ţară, vor trece prin toate etapele realizării unui film.

Devenit deja o tradiţie de succes a TIFF-ului care îl găzduieşte din iunie 2005, Let's Go Digital! se adresează tinerilor cu vârste cuprinse între 14 şi 18 ani, din toata ţara, pasionaţi de film, fotografie, editare video. Timp de 10 zile, participanţii la proiect vor lua contact cu lumea filmului din interior. ”Vor lucra în echipe, vor scrie scenariul, vor filma pe camere oferite de Panasonic şi F64, vor monta pe calculatoare Apple oferite de iStyle, iar în seara zilei de 4 iunie îşi vor prezenta creaţiile realizate într-o saptămână în cadrul unei proiecţii speciale la Cinema Arta”, potrivit site-ului oficial TIFF.

Tema pentru filmele din acest an, sugerată de sponsorul principal, UPC România, este familia. Scurtmetrajul câştigător va fi premiat şi proiectat în cadrul Galei de Închidere a Festivalului Internaţional de Film Transilvania.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite