15 autobuze din Paris pentru clujeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Cluj-Napoca va pune în circulaţie, începând de luni, 15 autobuze articulate second-hand, cumpărate de la regia de transport din Paris, investiţia fiind de 375.000 de euro.

Potrivit primarului Clujului, Sorin Apostu un astfel de autobuz are 156 de locuri pentru pasageri, fiind dotat cu trape electrice pentru cărucioare copii sau persoane cu handicap şi camere video de supraveghere.

"Primăria a achiziţionat 15 autobuze articulate second-hand de la regia de transport din Paris, la un preţ de 25.000 de euro bucata, ceea ce face ca valoarea investiţiei să fie de 375.000 de euro. Autobuzele au opt ani vechime, dar mai pot circula fără probleme încă o perioadă de zece ani. Fiecare are 156 de locuri, din care 42 pe scaune şi 114 în picioare.

Sunt autobuze dotate cu trape electrice pentru cărucioare copii sau persoane cu handicap, cu aeroterme pentru ventilaţia interioară şi camere video", a spus Apostu.

Potrivit acestuia, noile autobuze vor circula pe liniile cu cel mai mare flux de călători din municipiu. Aceste autobuze le vor înlocui pe cele care se află în trafic de 20 de ani.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite