Fără buletine sau cu acte expirate: 15.000 de clujeni nu au identitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproape 15.000 de locuitori ai municipiului Cluj-Napoca nu au acte de identitate sau acestea le-au expirat, Primăria începând o acţiune de verificare a restanţierilor pentru a intra în legalitate.

Potrivit unui comunicat transmis, duminică, de Primăria Cluj-Napoca, în evidenţele Direcţiei de Evidenţă a Persoanelor figurează 14.825 de persoane restanţiere la obţinerea unui act de identitate, din care 2.839 la împlinirea vârstei de 14 ani.

"În baza de date, la sfârşitul anului trecut figurează un număr de 14.825 persoane restanţiere la obţinerea unui act de identitate, din care 2.839 la 14 ani, respectiv 11.986 la expirare, din care 8.509 din anii anteriori. Activitatea de verificare a restanţierilor e în curs de desfăşurare, fiind angrenaţi agenţii de proximitate de la secţiile de poliţie, precum şi lucrătorii de la cele 19 posturi comunale arondate Direcţiei de Evidenţă a Persoanei Cluj-Napoca”, se arată în documentul citat.

Reprezentanţii Primăriei clujene au arătat că în anul trecut au fost eliberate în total de 42.251 de cărţi de identitate.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite