11 localităţi din Cluj, în beznă, ieri noapte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce mai multe transformatoare au fost lovite în noaptea de sâmbătă/duminică, de un trăsnet, în unsprezece localităţi din judeţul Cluj a fost întreruptă alimentarea cu energie electrică.

Potrivit informaţiilor prezentate de Prefectura Cluj, citată de Mediafax, au fost afectate 43 de transformatoare care aprovizionau cu curent localităţile aflate pe raza comunelor Gilău, Măguri Răcătău şi Valea Ierii.

„Echipele SC Electrica sunt pe teren încă din noaptea de sâmbătă spre duminică şi se estimează că duminică după-amiază defecţiunile vor fi remediate, iar localităţile vor fi reconectate la reţeaua de electricitate“, a spus Anca Stănescu, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Cluj.

În altă ordine de idei, o nouă avertizare de ploi şi inundaţii va fi emisă mâine dimineaţă, de la ora 9.00. Judeţele vizate sunt cele din nordul ţării. Arătăm că în prezent, pentru Cluj Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o atenţionare de cod galben. Se estimează că precipitaţiile pot depăşi local între 20 şi 40 litri/metru pătrat.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite