110 noi locuri de parcare în Unirii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Parcarea la care se lucrează în prezent, în Piaţa Unirii, lângă Biserica Sfântul Mihail, va fi pusă în funcţiune săptămâna viitoare. Potrivit municipalităţii s-au creat 110 locuri noi de parcare.

În noua parcare se va intra şi plăti aproximativ ca la parcările etajate construite în oraş. Taxarea se va face pe baza unor cartele, iar parcarea va fi dotată cu bariere. Accesul în parcare se va face pe baza unui tichet  care va fi validat la plecare, după achitarea contravalorii.

 „Tarifele sunt aceleaşi ca şi la parcările deschise din centru, dar se aplică 24 de ore din 24. De asemenea, abonamentele de zona centrală nu sunt valabile. Tarifele vor fi adoptate printr-o modificare a Regulamentului existent, în şedinţa de mâine a Consiliului Local”, arată reprezentanţii Primăriei. Sistemul care va fi pus în aplicare pentru accesul în parcare va costa Primăria aproximativ 210.000 de lei.

În ultimii doi ani, la Cluj-Napoca s-au creat 1.581 de locuri de parcare. În zona central există acum 3.159 de locuri de parcare cu plata pe oră. La nivelul cartierelor numărul de locuri de parcare existent este de 32.685 de locuri. Cele mai multe sunt situate în Mănăştur, iar cele mai puţine în Zorilor.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite