"U" Mobitelco este în semifinalele campionatului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Baschetbaliştii de la "U" Mobitelco s-au calificat în semifinalele campionatului naţional de baschet, după ce au reuşit să învingă, în meciul al cincilea, formaţia BC Mureş Târgu Mureş, scor 85-58

După 2-2 la general, baschetbaliştii au primit vizita celor de la Târgu Mureş cu sala plină, iar adversarul, la rândul său, a venit cu o galerie de aproximativ 200 de persoane. În primul sfert, scorul era favorabil elevilor lui Ţenter, 24-16, iar clujenii luau o opţiune serioasă în ceea ce priveşte calificarea. La pauza mare, după un sfert a cărei primă jumătate a fost mai puţin reuşit, s-a intrat la cabine cu scorul de 36-28.

Începând cu sfertul trei, clujenii au pus stăpânire pe meci şi nu au dat niciun moment impresia că pot pierde calificarea. Scorul devenise 56-35, când mureşenii au reuşit un „6-0 run“, moment care l-a făcut pe Marcel Ţenter să ceară time-out.

Elevii săi au ridicat sala în picioare, iar slam-dunk-urile spectaculoase ale lui Kyndall Dykes au creat o atmosferă de senzaţie. Scorul final, 85-58, a calificat-o pe "U" Mobitelco în ultimul act, unde adversarul clujenilor va fi Elba Timişoara, învingătoare în întâlnirea cu CSU Sibiu.

Cei mai buni marcatori ai trupei lui Ţenter au fost: Krstanovici (36 de puncte), Dykes (15), Silvăşan (11), Medvedj (6).

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite