"U" Mobitelco a pierdut primul meci din semifinale, cu Elba

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Baschetbaliştii de la „U” Mobitelco au pierdut primul meci al semifinalei cu Elba Timişoara, în Sala Sporturilor „Horia Demian”, scor 76-84 şi se îndepărtează considerabil de obiectivul stabilit, calificarea în ultimul act al competiţiei

Timişorenii au intrat mult mai bine în meci şi au condus pe tabelă încă din debut. La scorul de 4-10, Ţenter a cerut primul time-out, dar băieţii săi nu au recepţionat la timp mesajul şi oaspeţii de pe Bega s-au distanţat şi mai mult, 16-6. Clujenii au revenit graţie preciziei sub panou a lui Krstanovici şi Dykes, care au profitat de şansele oferite.

La prima pauză, tabela arăta 24-19 în favoarea celor de la Elba, dar publicul a fost din nou decisiv în revirimentul „studenţilor”, care au preluat pentru prima oară conducerea la 25-24, după două puncte reuşite de acelaşi Krstanovici. Apoi, Medvedj a aruncat sala în aer cu un coş de trei puncte, pentru ca doar cu câteva secunde înainte de pauza mare, timişorenii să înscrie de la mare distanţă şi să intre în avantaj la cabine (41-39).

Sfertul al treilea a fost din nou extrem de echilibrat, ambele echipe mizând pe aruncările de la trei puncte, în dauna unor puncte reuşite de sub panou. „U” Mobitelco a înscris atât prin Medvedj şi Silvăşan, cât şi prin pivotul Zoran Krstanovici. Cuic şi-a adus din nou echipa în avantaj, 44-43, cu o aruncare de la trei puncte, dar timişorenii au replicat rapid sub panou, prin Milos Pesici, aflat într-o formă de zile mari.

Cu şase minute înainte de final, timişorenii conduceau cu 68-64, , iar peste doar un minut şi-au mărit avantajul, 71-66. Acesta a crescut din nou, la şapte puncte, iar speranţele clujenilor la victorie erau din ce în ce mai mici. În ultimul minut, nici „loteria aruncărilor libere” nu a mai ajutat echipa lui Ţenter, iar scorul final, 84-76 pentru timişoreni o îndreptăţeşte pe Elba să spere la calificarea în finală.

Cei mai buni marcatori ai clujenilor au fost: Krstanovici (21 puncte si 6 recuperări), Silvăşan (19 si 11 rec), Cuici (15, 8 rec şi 7 pase decisive), Medvedj (10 şi 4 pase), Dykes (7), Thomson (4 şi 5 rec). Meciul al doilea va avea loc mâine, la ora 19.00.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite