"U" Mobitelco a câştigat şi meciul al doilea din play-off, după un final disputat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zoran Krstanovici a fost cel mai bun marcator al clujenilor
Zoran Krstanovici a fost cel mai bun marcator al clujenilor

Baschetbaliştii le-au dat emoţii mari celor peste 1000 de fani care au venit în Sala Sporturilor "Horia Demian", pentru al doilea meci din play-off-ul Diviziei A, cu BC Mureş Târgu-Mureş, dar în cele din urmă s-au impus, scor 70-64

Sub privirile lotului Universităţii Cluj şi al staffului tehnic condus de Cristian Dulca, meciul a început cum nu se poate mai prost pentru clujeni, care s-au văzut conduşi cu 5-0, dar într-un timp relativ scurt au recuperat şi au preluat conducerea, scor 6-5. Din acest moment, însă, oaspeţii au condus meciul în permanenţă, scorul la pauza mare fiind 32-29 pentru mureşeni.

Aceştia au avut avntaj până când mai erau de disputat şapte minute din sfertul trei, dar publicul a avut un rol decisiv în revirimentul echipei lui Ţenter. "Alb-negrii" au preluat conducerea, scor 35-34, iar de atunci nu au cedat iniţiativa, deşi ultimele minute le-au pus probleme mari cardiacilor prezenţi la meci.

Elevii lui Ţenter s-au distanţat la 51-36 şi meciul părea câştigat , însă mureşenii au avut o răbufinire de orgoliu şi au pus probleme mari. La ultima pauză, tabela arăta 55-43, iar în ultimele minute BC Mureş s-a apropiat la un singur punct, 65-64, dar "U"-iştii au fost suficient de maturi pentru a gestiona bine finalul de meci.

Scorul final, 70-64, a adus cea de-a doua victorie în play-off, iar "U" Mobitelco mai are nevoie de o singură partidă câştigată din cele trei  rămase de disputat, pentru a accede în semifinalele competiţiei. Cei mai buni marcatori au fost Krstanovici (24 de puncte), Thomson (11) şi Medvedj (7).

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite