"U" Mobitelco a câştigat primul meci din play-off

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"U" Mobitelco a obţinut o victorie categorică în primul meci al play-off-ului de baschet masculin, scor 84-60, cu BC Mureş Târgu Mureş, într-o partidă care a avut loc în Sla Sporturilor "Horia Demian"

Clujenii nu au avut nicio emoţie în a învinge primul adversar pe care situaţia de la finalul sezonului regulat l-a scos în cale. Mureşenii au condus cu 2-0, dar apoi au cedat complet iniiativa în faţa unei echipe mult mai valoroase. După un "11-0 run", elevii lui Ţenter au pus stăpânire pe joc şi au controlat ostilităţile.

La pauza mare, tabela arăta scorul de 45-26, liniştitor în privinţa celei de-a doua părţi. La finalul sfertului trei, unul mai puţin reuşit, clujenii conduceau cu 59-42, iar în ultimul act, Ţenter şi-a permis să folosească mai mulţi jucători care au activat extrem de puţin în acest sezon.

Scorul final, 84-60, a adus prima victorie din play-off, iar următoarea partidă va avea loc mâine, de la aceaşi oră, 17.30. Cei mai buni marcatori ai "alb-negrilor" au fost Krstanovici (14), Cuic şi Dykes (12) 

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite