UPDATE "U" Mobitelco, în finala Central European Basket League

0
Publicat:
Ultima actualizare:
David Lawrence a fost unul dintre cei mai buni sub panoul advers
David Lawrence a fost unul dintre cei mai buni sub panoul advers

"U" Mobitelco s-a calificat în finala Ligii Central-Europene de Baschet. Elevii lui Marcel Ţenter au învins, scor 73-64 pe Elba Timişoara, care va disputa finala mică în compania ungurilor de la Atomeromu Paks

UPDATE

În sfertul trei elevii lui Ţenter au avut o cădere inexplicabilă în joc şi timişorenii s-au apropiat la numai patru puncte distanţă. Apoi, după ce la ultima pauză scorul era 54-50 pentru clujeni, în ultimul sfert publicul a avut un rol decisiv în calificarea în ultimul act al competiţiei.

Sala arhiplină a cântat, ducându-şi echipa în premieră spre finala unui trofeu internaţional. Scorul final a fost 73-64, iar clujenii vor disputa mâine, începând cu ora 17.00, finala în compania cehilor de la Novy Jicin. Cei mai buni marcatori clujeni au fost: Krstanovici (25 de puncte), Lawrence (13), Silvăşan (10) şi Cuic (7).

Deşi au început timoraţi partida, elevii lui Marcel Ţenter au revenit pe parcurs şi au reuşit să intre în avantaj pa pauza mare. Cu Lawrence şi Krstanovici excelenţi sub panou, clujenii au controlat în marea majoritate partida

Sala Sporturilor "Horia Demian" este arhiplină, iar suporterii au creat o atmosferă incendiară. Clujenii au ratat mult la începutul partidei, timişorenii având iniţiativa, dar la finalul primului sfert tabela arîta 16-11 pentru formaţia gazdă.

Cu David Lawrence în mare poftă de joc, "U" Mobitelco a fost mai precisă sub panou şi a pofitat de aportul publicului, reuşind să intre în avantaj la pauză, scor 36-32, deşi oaspeţii au recuperat la jumătatea sfertului doi, aflându-se la un singur punct distanţă, 24-25.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite