“Proteste” Anti-Valentines, la Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Mărgineanu, românul pe care „îl iubeşte femeile“
Mihai Mărgineanu, românul pe care „îl iubeşte femeile“

Dacă majoritatea localurilor clujene organizează petreceri în care îndrăgostiţii sunt în prim plan, câteva dintre acestea au ales să „protesteze” împotriva celebrei sărbători, Valentines Day, în vederea atragerii clienţilor.

„Dacă te-ai săturat de inimioare, pupici şi de dragostea siropoasă din jur, atunci eşti invitat la Anti Valentines Party, în Broadway Club alături de cel mai “romantic” interpret: Mihai Mărgineanu”, anunţă organizatorii.

Concertul va avea loc mâine, de la ora 21.30. Biletele se pot achiziţiona în cadrul localului, iar clujenii care vor dori să se distreze pe muzica lui Mărgineanu vor scoate din buzunare 20 de lei.

Fără parteneri, în Le General

O petrecere similară are loc în această seară şi în “Ce? Pub”, unde petrecăreţilor li se recomandă să-şi înece “inima într-un cocktail tragic”, un preparat pe care clujenii îl vor putea consuma special cu această ocazie.

Cei care vor dori să petreacă mâine în Le General, trebuie să ştie că sunt aşteptaţi fără parteneri sau partenere. Atmosfera va fi întreţinută aici de Trupa de Acoperire. Cele mai vehemente mesaje anti-valentines vor fi premiate cu băutură din partea casei, promit organizatorii.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite