Rudă de ministru, întâlniri cu fete de liceu, chiar dacă are 62 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aurel Mişaca a negat că ar fi mers să se întâlnească cu o elevă
Aurel Mişaca a negat că ar fi mers să se întâlnească cu o elevă

Şeful de la Registrul Auto Român Călăraşi, rudă cu ministrul Agriculturii, Stelian Fuia, pare să fie atras de fetele de liceu. Aurel Mişaca a fost foarte încântat când a crezut că o elevă i-a dat întâlnire pentru o aventură.

Conform România TV, bărbatul, în vârstă de 62 de ani, este renumit pentru că i-ar plăcea fetele tinere, în ciuda faptului că are 62 de ani. Într-o discuţie telefonică cu un reporter care a pretins că este o tânără elevă dornică de o aventură, Aurel Mişaca şi-a exprimat disponibilitatea totală. Mai mult, a venit la întâlnire cu maşina de serviciu. Precaut, şeful de la RAR Călăraşi se asigură că "fata" nu o să facă vreo prostie şi îi cere să fie cât mai discretă atunci când o să urce la el în maşină. Din păcate pentru Aurel Mişaca, întâlnirea nu a fost aşa cum credea el. În locul unei eleve focoase, directorul de la RAR Călăraşi a dat nas în nas cu un tânăr "înarmat" cu o cameră video.

Contactat telefonic de reporterii postului de televiziune, directorul de la Registrul Auto Român Călăraşi neagă faptul că ar fi avut întâlniri cu eleve. Mai mult, nici nu-şi aminteşte să fi vorbit la telefon cu aşa numita "Camelia", "eleva" care s-a dovedit a fi de fapt un reporter.
Soţia lui Aurel Mişaca este verişoară de gradul al doilea cu ministrul Agriculturii, Stelian Fuia. Acelaşi ministru care i-a cununat lui Aurel Mişaca fata.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite