Romulus Pavelescu, corespondentul TVR înmormântat mâine la Călăraşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trupul neînsufleţit al lui Romică, aşa cum îl ştiau prietenii şi colegii este depus la capela de la biserica Sf. Anastasia. Cei care l-au cunoscut pot să-i aducă un ultim omagiu în acestă seară, iar mâine la ora 12 va fi înmormântarea.

Romulus Pavelescu, reporterul-cameraman al Televiziunii Române la Călăraşi, a pierdut, azi dimineaţă, lupta cu boala. S-a stins demn, pe un pat de spital din Capitală, unde se afla internat de mai bine de două săptămâni. A suferit un accident vascular, iar de câteva zile se afla în comă, după ce fusese operat de anevrism pe creier.

Vesel, amabil şi prietenos, fără să se plângă, Romică, aşa cum îl ştia un oraş întreg, a plecat într-o lume mai bună.

Deşi era pasionat de arheologie, spunea  că n-ar da pe nimic adrenalina din mijlocul evenimentelor atunci când se află pe teren pentru a transmite ştiri. Bucureştean get-beget, Romulus Pavelescu a ajuns în urmă cu 20 ani la Călăraşi. Aici şi-a întemeiat o familie şi avea cea mai preţ comoară, o feţită în vârstă de 8 ani, care va creşte fără dragostea tatălui.

Despre meseria sa spunea că este una dintre cele mai frumoase şi era în stare să rişte orice ca un eveniment să apară pe „ sticlă“: „Pentru o ştire bună, merg până-n pânzele albe“, mărturisea adesea.

Dumnezeu să te odihnească, dragul nostru coleg!

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite