UPDATE Milionarul Călărașiului a fost condus astăzi pe ultimul drum. Înmormântare de un fast fără precedent! FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

George Naghi a fost înmormântat astăzi la Cimitirul Sfântul Gheorghe, lângă eroii sovietici, unde i s-a pregătit un monument somptuos. Slujba de înmormântare a fost oficiată de un sobor numeros de preoți.

UPDATE 17.00 George Naghi a fost înmormântat. Când sicriul cu trupul neînsufleţit al milionarului a corborât în mormânt, a început să plouă.

UPDATE 16.05 Cortegiul funerar a plecat spre cimitir. Drumul durează aproximativ o oră.

UPDATE 15.50. Sicriul cu trupul neînsufleţit al milionarului a fost scos din biserică în ropote de aplauze.

UPDATE 14.40 Cornelia, fosta soție a milionarului, a reușit să intre în biserică. Un angajat al Aldis a văzut-o și i-a făcut cu greu loc prin mulțime, conducând-o în biserică.

UPDATE 14.26
La căpătâiul milionarului se află fiul său natural Doru și fiica sa vitregă Gina, nepotul Irinel și sora lui, precum și fosta sa soție Cornelia. Aceasta n-a mai reușit însă să intre și în biserică, din cauza puhoiului de oameni care au năvălit în lăcașul de cult. Văduva milionarului, Alina, nu a putut participa la ceremonie, fiind internată la clinica ADH din Viena, rănită după accidentul nautic în care a murit George Naghi.

UPDATE 14.10
Sicriul a fost scos din limuzina mortuară și dus în Biserica Volna, unde are loc slujba religioasă. Traseul cortegiului și zona bisericii sunt înțesate de oameni, care țin să-l conducă pe ultimul drum pe cel mai important om de afaceri al orașului. Lumea s-a călcat în picioare la intrarea în biserică, familia având greutăți în a intra la catafalc.

UPDATE 13.54:
Actorul Ion Dichiseanu: „Este nedrept că George s-a stins din viaţă la doar 59 de ani. Pentru mine, nu a murit. Spiritul său este tot printre noi.“

UPDATE 13.47: Un sobor de 13 preoţi oficiază slujba de la casa lui George Naghi, situată pe strada Flacăra.

UPDATE 13.37: La biserică este prezentă şi fosta soție a lui George Naghi, Cornelia. Ea s-a ocupat îndeaproape de înmormântare.

UPDATE 13.28: Strada pe care se află casa familiei George Naghi este plină de oameni.

UPDATE 13.25: Cortegiul mortuar a ajuns acasă la milionarul George Naghi. Toţi cei prezenţi aplaudă. A sosit şi fiul milionarului, Tudor. 

UPDATE 13.20: 80 de persoane au adus coroanele de la fermă acasă la George Naghi. În cortegiul mortuar sunt în jur de 500 de maşini.

UPDATE 13.13: La locul în care şi-a pierdut viaţa milionarul George Naghi a fost ridicată o cruce de marmură de doi metri înălţime. De asemenea, timp de 40 de zile acolo va arde un foc. Flacăra a fost aprinsă în ziua decesului patronului Aldis. Pe cruce este scrisă o poezie compusă de familie: „Ai fost de-a dreptul unicat / În vremuri grele mult învolburat / Ai rămas mereu tot în picioare / Plecarea ta ne doare tot mai tare". 

UPDATE 13.08: O mulţime de oameni simpli s-au adunat acasă la George Naghi, depunând flori şi aprinzând lumânări.

UPDATE 12.53: Aglomeraţie de nedescris la Biserica Volna din Călăraşi. Strada este plină de oameni care au venit cu flori şi lumânări să-i fie alături milionarului George Naghi.

UPDATE 12.45: Cortegiul mortuar a coborât la fabrica Aldis. Fiul milionarului, Tudor, a plecat. Primarul Nicolae Dragu a dirijat circulaţia, alături de un echipaj de poliţie.

UPDATE 12.06: Toți membrii fanfarei, care a venit special de la București, poartă costume albe. 

UPDATE 12.03: La căpătâiul lui George Naghi este prezentă fiica adoptivă Gina, dar și nepotul omului de afaceri (băiatul surorii sale), Irinel Stoica, împreună cu soția. Tudor, băiatul milionarului, nu este lângă sicriu.

image

Click pe poze pentru galerie foto de la înmormântare!

UPDATE 11.58: Cele șapte mașini Aldis sunt îmbrăcate în coroane și au doliu. Angajații de la firmă poartă tricouri imprimate cu fotografia lui George Naghi și cu mesajul „Nu te vom uita niciodată!“.

UPDATE 11.54: Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui George Naghi este purtat de o limuzină venită de la București. Sunt peste 200 de coroane, din crini imperiali, trandafiri albi sau grena. Cortegiul are în jur de trei kilometri, iar mașinile de lux sunt peste 200, din toată țara.

UPDATE 11.50: Cortegiul mortuar a plecat de la fermă.

UPDATE 11.37: Cortegiul mortuar s-a oprit la intrarea fermei. Soborul de preoți ține o slujbă.

UPDATE 11.35: Coloana de mașini este uriașă. Fanfara cântă. Cortegiul mortuar este însoțit de o mulțime de oameni care merg pe jos.

UPDATE 11.31: Angajații de la Aldis poartă tricouri negre cu poza lui George Naghi.

UPDATE 11.30: Cortegiul funerar, care se întinde pe kilometri, a plecat de la fermă spre biserică.

UPDATE 10.45:  La Călărași a sosit fanfara de la București, care va însoți cortegiul funerar. Sunt deja prezenți 11 preoți. De asemenea, în oraș au apărut numeroase mașini, cu numere de Bulgaria sau din toată țara. S-au adunat și muncitorii de la Aldis, iar toate mașinile firmei de mezeluri poartă pe parbrize portretul lui George Naghi.

UPDATE 11.07: Au ajuns atât actorul Ion Dichiseanu, cu fosta soție, Simona, cât și Doru Ioan Tărăcilă, ambii depunând coroane de flori la fermă. Participă toate notabilitățile orașului.

Toate fețele bisericești din județ au fost chemate în această zi la Călărași, la înmormântarea milionarului. Primăria a făcut pregătiri speciale pentru această zi, când îl va conduce spre locul de veci pe omul care dădea de lucru unui oraș întreg. Trecerile de pietoni au fost vopsite proaspăt, spațiile verzi curățate și străzile spălate. 

Primarul Nicolae Dragu se află în fruntea pregătirilorr, coordonând personal pregătirea orașului pentru înmormântarea celui mai important om din județ.  

image
Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite